Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
Christian Louboutin Heren Schoenen Nederland, Louboutin Dames Sneakers Online

Christian Louboutin Heren Schoenen Nederland, Louboutin Dames Sneakers Online

Kopen Christian Louboutin Heren Schoenen Nederland, Louboutin Dames Sneakers Online Store. Beste Designer Goedkope Christian Louboutin Voor Voorkoop.

Kopen De Mode Christian Louboutin Dames Schoenen Online, Beste Louboutin Outlet Nederland

Rotellatura: Zodra de zool is gehecht aan de Christian Louboutin Schoenen, wordt vervolgens naar de Rotellatura of welting machine. Hier wordt een reeks kleine wielen creëren welt van de schoen. Schilderen Finition: Na de overtollige leer uit de buurt van de welt wordt getrimd, het ruwe leer van de zool wordt met de hand geschilderd door kunstenaars met deskundige precisie.

Spijkeren het. Nagels worden gebruikt om de punt van de zool en achterkant van de hiel tegen overmatige slijtage te beschermen. Nagels maken ook een schone, mooie Christian Louboutin zool (omdat stijl zaken net zo veel als stof!)

LUCIDATURA: Patina is met de hand aangebracht op elk Louboutin Damesschoenen aan glans en rijke, dimensionale kleur die niet kan worden gevonden in de klassieke leer toe te voegen. Kopen beste louboutin online. Elke partij wordt gemengd vanuit het niets zonder een recept, alleen de deskundige ogen en het beste oordeel van de schoen maker.

De patina proces wordt meerdere keren herhaald totdat de gewenste kleur wordt bereikt. De aanvraag moet worden gedaan in een aantal bochten; meester ververs in de fabriek bepaalt het aantal keren dat elke schoen moet worden bedekt door hun scherpe intuïtie voor de werkwijze.

Finissaggio: Voor exotische skins zoals de alligator Louboutin schoenen Outlet boven, een kleine hand gehouden ijzer wordt gebruikt om de huid te drukken. Dit proces brengt de natuurlijke glans en opent de poriën van het leer, zodat het beter de kleurstof ontvangt.

Mettere in Scatola: Le Fin! Aan het eind van het productieproces, de werknemers doen een laatste polish en kant de schoenen. Klaar om te worden boxed omhoog (of mettere in Scatola), zullen ze binnenkort worden geleverd aan een christian louboutin damesschoenen outlet boetiek in uw buurt!

Ter afsluiting van de week met een andere eerste keer samen, Christian Louboutin Online samen met designer Bibhu Mohapatra. Voor de show werden vijf kleuren van ons Vampydoly pomp gebruikt, waaronder rood en naakt suède, zwart nappa, en twee aangepaste versies gecreëerd in metallic brons nappa en luxe zwarte pony haar. In een 120 hiel, Vampydoly stond lang op een krachtige collectie geïnspireerd door keizerlijke China, waarvoor Mohapatra doordrenkt met een terugkerend libel motief te zien zijn in borduurwerk en pailletten op de avond jurken en jassen, en in het dubbel-wrap lederen riemen en harnassen gemaakt door New York designer Zana Bayne. Mohapatra collectie vierden de dapperheid en het evenwicht van de mysterieuze vrouwelijke geest, met scherpe lijnen naast elkaar tegen vrouwelijke silhouetten die spelen met vormen van controle en chaos --- wegbrengen onze New York Fashion week tot een einde met een sterke verklaring van de moderne vrouwelijkheid.

Partager cet article

Repost 0